top of page
Martin Strecker

Martin Strecker har været aktiv på scenen siden sin barndom i det naturskønne Odsherred i Danmark, hvor han spillede han med i massevis af forskellige teater og kabaretopsætninger samt skoleorkestre og sine egen musikalske projekter.

 

Uddannet i teater-pædadogik fra Vestegnens Drama- & filmskole og senere som skolelærer fra det tidligere Holbæk Seminarie.

Internationalt gennembrud i den satirisk duo ‘BDB’ der turnerede Østeuropa i 9 måneder  i 2002-2003 med over 145 koncerter og shows. Efterfølgende blev Martin Strecker en tilbagevendende del på især polsk TV hvor han både sang og spillede med i et større antal TV-sketches. 

 

Martin Strecker har siden 2014 været bosat i Istanbul, Tyrkiet hvorfra han har udgivet en række engelsksproget musik i synth-pop genren.

Udover musikken er Martin Strecker stadig aktiv skuespiller og medvirker i en række TV og filmproduktioner i Tyrkiet. Bl.a. den tyrkiske komediefilm 'Recep Ivedik 6' og senest i rollen som Søren Kierkegaard i 2021 TV-filmen 'Renkli Rüyalar Otel'.

  • YouTube
  • Instagram
bottom of page